Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft ukončuje podporu pre Assassin’s Creed Valhalla. Aktualizácia s názvom Last Chapter, ako už aj názov napovedá, bude posledným updatom do hry. Vyjde 6. decembra a prepojí niektoré príbehové línie a uzavrie náš pobyt medzi Havraním klanom.

“Aktualizácia 1.6.2 bude obsahovať vzrušujúci nový obsah hry vrátane The Last Chapter, dojemného a intímneho záveru ságy Eivor,” píše Ubisoft. Bohužiaľ, New Game+ nebude k dispozícii. Podľa vyhlásenia je to spôsobené hĺbkou hry. Ak si chcete zahrať nový obsah, musíte dokončiť hlavnú dejovú líniu dobytím všetkých území Anglicka, dokončiť mýtické príbehy o Asgarde a Jotunheime, vylepšiť svoju osadu na úroveň 5 a postaviť kasárne Jomsviking, ako aj zabiť všetky ciele Rádu starých a odhaliť ich vodcu.

Po skončení propagačnej akcie sa už nebudú konať žiadne festivaly ani časovo obmedzené podujatia. Všetky odmeny z festivalov budú k dispozícii u všetkých obchodníkov v Anglicku, stačí splniť úlohu “Prvá noc Samhainu”.

Assassin’s Creed Valhalla vyšiel ešte 10. novembra 2020. Ďalší diel s názvom Assassin’s Creed Mirage vyjde na budúci rok a pozrieme sa v ňom do Bagdadu 9. storočia nášho letopočtu.

Komentuj!