Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločne s blížiacim sa dátumom vydania rastie aj počet trailerov, lákajúcich na zakúpenie ďalšieho dielu populárnej pretekárskej série Need for Speed. Najnovšie nám bol predstavený trojminútový trailer.

Need for Speed Unbound sa od predchodcov odlišuje aj výtvarným štýlom, kombinujúcim prvky pouličného umenia, ako je cel-shading a graffiti, s realistickejším výtvarným štýlom predchádzajúcich dielov Need for Speed. Nový diel sa odohráva vo fiktívnom meste inšpirovanom Chicagom s názvom Lakeshore City. Vydanie hry je naplánované na 2. decembra 2022 pre PlayStation 5, Windows a Xbox Series X/S.

Arkádovo zameraný trailer ukazuje Speed Race, vrátane možnosti stávkovania na ďalšie preteky. Tie budú doprevádzané rozličnými vizuálnymi efektami, vrátane krídiel pri skokoch. Tieto efekty nemusia každému vyhovovať, a tak ich bude možné vypnúť. Vývojári z EA k tomu dodávajú: “Dokážte, že máte na to, aby ste vyhrali The Grand, najväčšiu pouličnú pretekársku výzvu v Lakeshore. Počas štyroch týždňov intenzívneho pretekania si zarobte dostatok peňazí na účasť v týždenných kvalifikáciách, porazte svojich súperov a urobte si meno na pouličnej pretekárskej scéne tým, že prekonáte policajtov. Naplňte svoju garáž precízne vyladenými špeciálmi a vyrazte do ulíc vo veľkom štýle s exkluzívnymi doplnkami s pulzujúcim globálnym soundtrackom, ktorý rozhýbe každý kút sveta. Vyjadrite sa naplno pomocou najnovších umeleckých štýlov a značiek, ktoré vyjadrujú, kto skutočne ste.”

Need for Speed Unbound vyjde už 2. decembra tohto roku na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verzia bude dostupná na Steame, Epic Games Store a Origine.

Komentuj!