Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Hoci sa herec Dwayne Johnson spájal skôr s filmovou adaptáciou Call of Duty, nakoniec sa potvrdilo, že je priamo zainteresovaný vo filmovom spracovaní vlaňajšej hry roka It Takes Two. Tú chystá so svojou producentskou spoločnosťou Seven Bucks Productions, no zatiaľ nie je isté, či si tam aj zahrá.
  • Post-apokalyptická survival akcia s RPG prvkami Chernobylite, ktorá vás zavedie do prostredia jadrovej elektrárne a jej okolia už oficiálne vyšla aj na new-gen konzolách. Nová verzia určená pre PS5 a Xbox Series X je navyše dostupná zdarma pre všetkých majiteľov pôvodnej hry.
  • Roguelike kartovú hru určená pre jedného hráča s príznačným názvom Roguebook si už môžete zahrať aj na cestách. Titul od tvorcov, ktorí v minulosti stáli aj za vydarenou Faeriou, totiž behom dneška oficiálne vyšiel aj na konzole Nintendo Switch.
  • EA a Codemasters predstavili nový ročník pretekárskej série F1. Ten neponesie názov F1 2022 ale iba F1 22 a prvá ukážka predznamenáva príchod novej éry, s ktorou majú prísť i viaceré zmeny.
  • Ak patríte k fanúšikom Rocket League a súčasne i motoristického športu NASCAR, potom vás určite poteší, že do hry pribudol 2022 NASCAR Fan Pass. Na všetkých platformách tak môžete mimo iné získať mimo iné trojicu tematických áut (Next Gen Ford Mustang, Next Gen Chevrolet Camaro a Next Gen Toyota Camry).
  • Warhammer 40,000: Battlesector sa dočkal ďalšieho, doposiaľ najväčšieho, prídavku. Po mini DLC Blood Angels Elites a Tyranid Elites sa fanúšikovia dočkali rozšírenia s názvom Necrons, ktoré prináša do hry novú rasu. Spolu s ním vyšla aj bezplatná aktualizácia s novým herným módom Planetary Supremacy.
  • Populárny Fortnite doplnila ďalšia zaujímavá postava. Tentoraz je ňou marvelovský superhrdina Moon Knight, ktorého môžete poznať aj z práve bežiaceho rovnomenného seriálu na Disney+, kde dostal tvár herca Oscara Isaaca.
  • Remake The House of the Dead, ktorý vyšiel v úvode apríla na Nintende Switch, stratí podľa všetkého už čoskoro konzolovú exkluzivitu. Aspoň podľa informácií poľského webu PAP Biznes, ktorý uvádza, že hra vyjde na PC, PS4, Xbox One a Google Stadia až nezvykle skoro – údajne už 28. apríla a to za cenovku 24,99 €.
  • Hoci EA potvrdili návrat slávnej skateboardovej série Skate už pred dvoma rokmi, ukážky hrateľnosti sa dočkali až teraz. Nejde však o oficiálne zverejnené zábery, ale leaknutý gameplay z veľmi rannej vývojárskej verzie. To zatiaľ nenahráva teóriám, že Skate 4 vyjde ešte behom tohto roka.
  • Legendárna FPS Quake, ktorá vyšla ešte v roku 1996, sa dočkala aj po 26 rokoch nového updatu. Ten prináša do hry ako nové nastavenia, tak i trojicu nových horde mode máp.

Komentuj!