Register

A password will be e-mailed to you.

Nalejme si čistého vína, Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition môžeme nazvať pohromou bez akéhokoľvek zaváhania. Nespočet bugov a glitchov, katastrofálny framerate, chýbajúce prvky z pôvodných hier, nekompletný soundtrack, to sú niektoré z atribútov, ktoré “zdobia” dielo spod rúk štúdia Grove Street Games. V novembri sme sa však dočkali iba vydania digitálnych kópií, pričom fyzické vydanie malo nasledovať 7. decembra 2021. To však už neplatí.

Ako môžete vidieť v priloženom tweete od Rockstar Games, vydanie fyzických kópií pre konzoly PlayStation a Xbox sa posúva na 17. decembra 2021, majitelia Nintenda Switch si počkajú dokonca až do úvodu roku 2022. Hoci titul Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition medzičasom obdržal už dve aktualizácie, ktoré vyriešili stovky problémov, vývojári sú i tak na začiatku cesty, keďže chýb je stále neúrekom. Nie nadarmo nájdete túto edíciu často označovanú ako Defective Edition.

Ak ste sa napriek tomu tešili, že si fyzickú kópiu vyprosíte od Ježiška, osobne by som radšej investoval inde, hoci mám pôvodné hry veľmi rád, no ušetríte si (okrem peňazí) sklamanie z toho, v ako stave sa momentálne tieto “zmodernizované” legendy nachádzajú. Stačí sa o tom presvedčiť buď v našej, prípadne hociktorej zahraničnej recenzii.

Zdroj: Twitter

Komentuj!