Register

A password will be e-mailed to you.

Španielske štúdio Broken Bird Games, sídliace na exotických Kanárskych ostrovoch, pripravuje svoju hernú prvotinu, psychologický horor s názvom Luto.

Ak práve trpíte klaustrofóbiu, určite vás znepríjemňuje predstava byť uzatvorený v nejakom menšom uzavretom priestore. Práve pripravovaný psychologický horor od španielskych tvorcov pod názvom Luto nám však predstaví človeka, ktorý nemôže opustiť svoj dom a práve my mu pomôžeme nájsť cestu von. Tá nás prevedie určitými udalosťami, v ktorých budeme skúmať bolesti a fóbie spôsobené stratou milovaného človeka. Prežijeme nielen hrôzy z neistoty, ale odhalíme aj iné príčiny, ukryté na pozadí úzkostí a depresií.

Luto by teda mal byť v podstate netradičný horor, útočiaci na naše zmysly hlavne svojim špeciálnym prostredím. Autori nás chcú nielen vystrašiť, ale aj previesť rôznymi typmi fóbií, ako sú napríklad monofóbia, klaustrofóbia, agorafóbia či nyktofóbia.

Ako sa im to podarí, môžeme zistiť už na budúci rok, kedy je naplánované vydanie na platformy Steam, PlayStation 4 a PlayStation 5. Hororovku Luto si už dokonca aktuálne môžete na Steame pridať do svojho zoznamu želaní.

Komentuj!