Register

A password will be e-mailed to you.

Už sme vás párkrát informovali, že skupina prekladateľov z tímu lokalizácie.sk preložila anglické texty RPG Horizon: Zero Dawn do slovenského jazyka. Preklad bol už dlhší čas dostupný len pre tých, čo sa rozhodli prekladateľov finančne podporiť, vo forme beta verzie, v ktorej neboli skorigované všetky preložené texty. To je však už minulosťou. Momentálne je už totiž slovenský preklad kompletne dokončený a dostupný pre všetkých.

Horizon: Zero Dawn nevyšiel v oficiálnej českej lokalizácii a nepracoval na ňom ani žiadny amatérsky český prekladateľský tím. Z tohto dôvodu bol o preklad značný záujem aj v susedných Čechách. O začatí a rýchlom postupe prekladu sme vás informovali už v staršom článku, avšak teraz, po ďalších mesiacoch intenzívnej práce, prišla chvíľa, kedy sa hlavní tvorcovia tejto lokalizácie, prekladateľ Epero a technik a korektor v jednej osobe MixerX, ktorým pomohli v záverečnej fáze aj korektorka a testerka Liškodlačka spolu s Gauntom, rozhodli podeliť o voľne dostupnú a plne dokončenú verziu slovenskej lokalizácie.

Týmto krokom chceli potešiť hráčov v predvianočnom období, pričom je potrebné ešte spomenúť, že okrem pôvodnej hry je lokalizované aj DLC rozšírenie The Frozen Wilds a nakoniec sa podarilo prekresliť aj zvyšné textúry, vo forme nápisov na kmeňoch.

Slovenskú lokalizáciu do Horizon: Zero Dawn, určenú pre platformu PC (Steam, Epic a GOG) si môžete stiahnuť na tomto odkaze. Celý tím lokalizácie.sk vám praje príjemnú zábavu!

Komentuj!