Register

A password will be e-mailed to you.

Včera sme sa po dlhých 16 rokoch konečne dočkali oficiálneho vydania plnohodnotného pokračovania série Age of Empires. Našu recenziu ste si už možno prečítali a tak viete, ako tento štvrtý diel dopadol. Ak nie, tak neváhajte, možno sa tak aspoň utvrdíte, či sa oplatí hru už čo najskôr vyskúšať alebo si ešte počkáte, kým nebude časom v zľave. AoE4 si však môžete zahrať aj vďaka predplatnému v službe Xbox Game Pass.

Tesne pred vydaním na nás vývojári chrlili ďalšie trailery, medzi ktorými je aj jeden, na ktorý rozhodne tak skoro nezabudnete. Daný trailer vyšiel až po vydaní prvých recenzií a trúfam si povedať, že marketingové oddelenie Microsoftu asi vedelo, prečo to tak urobilo. Po pozretí daného videa budete mať zrejme pocit, že daný počin vám prezentuje nejakú mobilnú hru a nie pokračovanie ospevovanej hernej série ako je Age of Empires, keďže zobrazuje značne prekrútené historické fakty (čo sa mu dá ospravedlniť), ale skôr ťažko je na základe neho povedať, akúto hru má to video vlastne charakterizovať. No čo už, každý občas šliapne vedľa, podstatné však je, že Age of Empires IV si vo svete odnieslo pomerne vysoké hodnotenia, tak snáď sa bude hra len časom rozvíjať.

Mali ste už čas vyskúšať tento nový diel? A čo si myslíte o tomto tzv. official launch traileri? Neváhajte sa s nami podeliť o vaše názory.

Komentuj!