Register

A password will be e-mailed to you.

Okrem oznámenia Age of Mythology: Retold sme sa dočkali aj oznámenia ďalších updateov do starších vydaných titulov série. Okrem prvého dielu tak priebežne každá hra dostane v najbližšej dobe nejaký nový update či DLC. Poďme sa na to všetko však pozrieť pekne po poriadku.

Age of Empires II: DE už 14. marca obdrží ďalšie DLC, ktoré dostalo názov Victors and Vanquished. Toto DLC však neprinesie plnohodnotné kampane, ale len 19 samostatných misií, z ktorých je 14 inšpirovaných hernou komunitou. Takže v každej misii budete hrať za inú civilizáciu, no misie by mali ponúkať príbeh nejakej z historických postáv. Ak chcete o tomto DLC vedieť viac pozrite si nasledujúci trailer.

Age of Empires III: DE taktiež obdrží nové DLC, to by však malo vyjsť až niekedy koncom roka. Veľa informácií sme o ňom však zatiaľ nedostali. Vývojári nám aktuálne prezradili, že by malo priniesť 2 nové civilizácie: Dánsko a Poľsko-litovskú úniu.

Age of Empires IV by mal taktiež čoskoro obdržať nový update, ktorý zaháji novú sezónu. Viac informácii o aktualizáciách tretieho a štvrtého dielu dostanete v nasledujúcom traileri.

Komentuj!