Register

A password will be e-mailed to you.

Project Zero: Maiden of Black Water od štúdia Koei Tecmo je remaster piateho dielu slávnej hororovej série Project Zero, ktorá je v Japonsku známa pod názvom Fatal Frame. Tento titul pôvodne vyšiel ešte v roku 2014 exluzívne pre konzolu Wii U, pričom využíval unikátny ovládač tejto konzoly.

Vylepšená edícia vychádza pri príležitosti 20. výročia série, pričom si kladie za ciel priniesť nám precíznejšiu grafickú stránku, nový foto-režim a alternatívne kostýmy spolu s príslušenstvom pre hlavné hrdinky. Príbeh nenadväzuje na staršie diely série a zameriava sa na tajomný rituál a uväznenie zla na jednej prekliatej hore. S nepriateľskými entitami sa tu bojuje výhradne pomocou fotoaparátu, nazvaného Camera Obscura.

Prvé ohlasy na Steame nie sú síce príliš pozitívne, keďže hráči vytýkajú absenciu podpory pre myš či iné nedostatky súvisiace s portom z pôvodnej konzolovej verzie. My sa už na hru čoskoro zameriame v našej pripravovanej recenzii. Titul však vyšiel aj na platformách Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S.

Komentuj!