Register

A password will be e-mailed to you.

Brazílske štúdio Massive Works ohlásilo ešte v roku 2018 vývoj akčnej sci-fi adventúry s prvkami RPG a hororu pod jednoduchým názvom Dolmen. Nedávno vývojári zverejnili aj gameplay trailer, kde nám previedli brutálny boj v sci-fi prostredí.

Už na prvý pohľad je vidieť, odkiaľ Dolmen čerpá inšpiráciu. Ak ste priaznivcami podobného typu videohier, môžete sa tešiť na početné súboje nielen zo zbraňami na blízko, ale aj na diaľku. Samozrejmosťou sú aj kvalitné brnenia, ktorými sa bude vaša postava môcť postupne vybavovať. O príbehu toho ešte veľa nevieme, avšak v tomto druhu hier nebýva nikdy práve dôležitý ale je isté, že budeme hrať za vojaka vyslaného na cudziu planétu zamorenú rôznymi mimozemskými príšerami.

Podobných počinov vyšlo síce už pomerne veľa (pripomeňme si napríklad nami recenzované The Surge 2 alebo Hellpoint, či pripravovaný Project Relic) ale napriek tomu je cítiť, že Dolmen má rozhodne potenciál zaujať široké hráčske publikum. Vývojári navyše upozorňujú, že hlavne vizuál a grafika nie sú na videu vybrúsené a bude sa nich naďalej pracovať.

Dolmen zatiaľ nemá bližšie určený dátum vydania, zatiaľ bolo iba potvrdené, že vyjde na platformách PC, PlayStation 4 a 5, na Xbox One, Xbox Series X/ S v budúcom roku 2022.

Komentuj!