Register

A password will be e-mailed to you.

THQ Nordic spolu so štúdiom Purple Lamp minulý rok priniesli hráčom remaster titulu SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, ktorý niesol podtitul Rehydrated. Pôvodnú hru z roku 2003 sa podarilo úspešne zmodernizovať, čoho výsledkom boli nielen uspokojivé recenzie, ale najmä odozva od hráčov, ktorá bola výborná. A tak sa nemožno čudovať, že rovnaké duo pripravuje aj pokračovanie s názvom SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Zatiaľ síce nevieme, kedy hra dorazí, no vyzerá to tak, že už čoskoro, aspoň podľa platforiem kam titul dorazí. Tešiť sa totiž môžu majitelia PC, PlayStation 4, Xboxu One a Nintenda Switch, čiže prevažne zariadenia minulej generácie. Z toho sa dá usúdiť, že autori využili engine z predošlého dobrodružstva, aby “kuli železo pokiaľ je horúce”.

Zápletka je, ako sa na SpongeBoba patrí, poriadne uletená. Oficiálna stránka hry uvádza:

Slzy morskej panny v rukách SpongeBoba a Patricka… Čo sa môže pokaziť? Iste, samotná tkanina, ktorá drží celý vesmír pohromade, sa môže veľmi rýchlo uvoľniť a otvoriť portály do sveta Wishworld plného rytierov, kovbojov, pirátov a prehistorických slimákov. Nie je to však nič, čo by obľúbený SpongeBob nezvládol so správnym kozmickým kostýmom!

Autori na oficiálnej stránke taktiež vyzdvihujú nasledovné klúčové vlastnosti:

  • Odomknite klasické a nové platformové zručnosti, ako je napríklad Fishhook Swing a Karate Kick
  • Oblečte si viac ako 30 spongetastických kostýmov, ako sú SnailBob a SpongeGar
  • Vydajte sa na cestu do 7 rôznych svetov prianí, ako sú medúzové polia Wild West a Halloween Rock Bottom
  • Zažite žartovanie so stálym spoločníkom SpongeBobom Balloon-Patrick ako z buddy movie
  • Stretnite sa so všetkými svojimi obľúbenými postavami zo série, ktorých nadabujú pôvodní herci so seriálu
  • Vychutnajte si soundtrack so 101 skladbami zo série, vrátane Sweet Victory

Ako už bolo uvedené, dátum vydania je zatiaľ neznámy, no “Coming Soon” naznačuje, že nebudeme čakať veľmi dlho. Ak sa na titul tešíte, už je možné urobiť i predobjednávky. Akonáhle budeme vedieť viac, budeme vás informovať.

Zdroj: Oficiálna webstránka

Komentuj!