Register

A password will be e-mailed to you.

Značka Destroy All Humans! odštartovala svoju púť v roku 2005 na šiestej konzolovej generácii, konkrétne na PlayStation 2 a pôvodnom Xboxe. Po úspechu prvého dielu dorazilo o rok neskôr pokračovanie, ktoré kvalitami dokázalo nadviazať na predchodcu. Následne prišiel pád na dno, pričom Destroy All Humans! Path of the Furon z roku 2008 bol taký prepadák, že Crypto sa na dlhých dvanásť rokov odmlčal. Minuloročný remake však dokázal značku znova nakopnúť, vďaka čomu sa nepriateľský mimozemšťan znova vráti robiť problémy.

Stane sa tak v Destroy All Humans! 2 – Reprobed, a teda remaku druhého dielu z roku 2006. O vývoj sa starajú Black Forest Games, vývojári minuloročného počinu. Na rozdiel od minuloročnej hry však tento raz Cryptro zaútočí na ľudí okrem PC na konzolách aktuálnej generácie, a teda PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Hra sa presunie z 50. rokov do 60., konkrétne do roku 1969. Tento raz zavítame do miest ako Bay City, Albion, Takoshima, Tunguska a Solaris, čo je sovietská základňa umiestnená na Mesiaci. Vývojári sľubujú split-screen kooperáciu pre dvoch hráčov v rámci príbehovej kampane a rôzne vylepšenia, ktoré hráči určite uvítajú. Predošlá hra síce bola fajn, no priestoru na zlepšenie bolo mnoho. Uvidíme, ako sa im výsledoný produkt podarí, no kedy sa tak stane ešte len zistíme, keďže Destroy All Humans! 2 – Reprobed zatiaľ nemá stanovený dátum vydania.

Zdroj: Polygon

Komentuj!