Register

A password will be e-mailed to you.

Jeden z najpopulárnejších príbehových doplnkov od komunity hráčov The Elder Scrolls V: Skyrim s názvom The Forgotten City sa dočkal samostatného vydania.

Herná komunita vyprodukovala už veľké množstvo príbehových módov pre populárny a, bohužiaľ, stále posledný diel veľkolepej série The Elder Scrolls. Mnohé z nich, ako napríklad Wyrmstooth, Falskaar či Beyond Skyrim: Bruma, sa dajú porovnať s oficiálnym obsahom od Bethesdy. Produkčná úroveň je naozaj vysoká, módy obsahujú dabing, originálnu hudbu a častokrát vlastný oddelený svet. Medzi naozaj populárne modifikácie sa dá určite zaradiť The Forgotten City, ktoré pridalo hráčom 8-10 hodín hracieho času a úplne originálny príbeh.

Tentokrát sa však tvorcovia módov neobmedzili len na tvorbu pre inú hru, ale svoje dielo si vážia natoľko, že sa rozhodli pre úplne samostatnú verziu. The Forgotten City, vyvinutý austrálskym indie štúdiom Dear Villagers, vyšlo koncom júla 2021 a to na všetky veľké platformy, teda na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Windows a na Nintendo Switch. Za 29,99 € poskytne obsah pôvodného módu, ale na samostatnej technológii, prostredia vyzerajú určite krajšie ako mód pre hru z roku 2011. Naša recenzia príde čoskoro.

Komentuj!