Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie Cyberpunku 2077 sa neodbytne blíži a spoločnosť Humble Bundle nám práve predkladá zdarma herný kúsok od bývalých vývojárov zo štúdia CD Project Red. Seven: The Days Long Gone je izometrické open-world RPG odohrávajúce sa v post-apokalyptickom fantasy svete.

Ujmete sa v ňom role Teriela, zlodeja, odsúdeného predstaviteľmi ríše Vetrall za svoje zločiny do vyhnanstva na nechválne známy väzenský ostrov Peh. Tam sa zapletiete do širokej siete spiknutí, tajomstiev a zrád, pričom Teriela zároveň posadne prastarý démon Artanak, ktorý predstavuje temnú silu, ohrozujúcu tamojšie kráľovstvo.

Najpríznačnejším charakterovým rysom hry je nezvyčajný parkúr systém, ktorý vám umožní prebehnúť prakticky celú hernú plochu. K dispozícii budete síce mať širokú paletu najrôznejších zbraní a magických schopností, no Teriel stále zostáva v provom rade zlodejom, takže stealth je nie len možný, ale aj odporúčaný. Seven rovnako obsahuje systém reputácie, takže následky činov sa odrážajú v charaktere vonkajšieho sveta. Okrem toho si ostrov Peh zvolili za svoje sídlo tri frakcie: Technomágovia a Biomanceri, ktoré predstavujú dôležité mocenské sily tamojšieho sveta. V roku 2019 sa titul dočkal vylepšenej Enhanced Edition, ktorá okrem odstránenia niektorých drobných chybičiek rozšírila hru o príbehový prídavok Drowned Post. Našu recenziu základnej hry nájdete na tomto odkaze.

Ak vás náhodou na základe popisu titul Seven: The Days Long Gone zaujal, môžete si ho aktivovať prostredníctvom tohto odkazu, pričom berte na vedomie, že Bumble Bundle ponúka GOG verziu hry. Zároveň vás musíme upozorniť, aby ste s aktiváciou hry neotáľali, keďže uvedená ponuka zajtrajší večer už nebude platná.

Komentuj!