Register

A password will be e-mailed to you.

Október už klope na dvere, a tak je načase vymeniť tituly dostupné v rámci predplatného Xbox Live Gold, prípadne Game Pass Ultimate, v ktorom je zahrnuté aj predplatné Gold. Poďme sa pozrieť na to, či bude dôvod výskať od radosti, alebo skôr nie.

V prvom rade tu máme hry, ktoré budú dostupné už od zajtra, a teda 1. októbra. Majitelia Xboxu One sa primárne môžu tešiť na Slayaway Camp: Butcher’s Cut. Hru si užijú predovšetkým priaznivci hororov z 80. rokov, keďže ide o akúsi komickú poctu týmto filmom. Zhostíte sa úlohy (podľa popisu) dementného vraha menom Skullface, pričom vašou úlohou bude riešiť puzzle úlohy a samozrejme, zabíjať nevinné obete.

Druhou hrou, ktorá bude dostupná od zajtra je skákačka Sphinx and the Cursed Mummy, ktorá vyšla ešte na pôvodný Xbox, takže ide o titul z ponuky spätnej kompatibility. Hra je inšpirovaná mytológiou starovekého Egypta a ak jej odpustíte na dnešnú dobu určitú zastaranosť, užijete si zábavné dobrodružstvo, ktoré v dobe vydania získavalo dobré známky v recenziách.

Od 16. októbra pribudne do ponuky ďalšia záležitosť priamo pre Xbox One, a to horor Maid of Sker, ktorý sme minulý mesiac recenzovali, takže v tomto prípade ide o najnovší titul v rámci októbrovej ponuky. Hororová adventúra zasadená do 19. storočia síce nepredstavuje vrchol svojho žánru, no priaznivcov podobných počinov bezpochyby uspokojí.

Na záver tu máme ďalší titul v rámci spätnej kompatibility, a to Costume Quest. Do ponuky pribudne 16. októbra a určite nejde o náhodu, keďže iba tri dni po sprístupnení v rámci Goldu hra oslávi 10. narodeniny. Dobre hodnotené, roztomilé RPG odohrávajúce sa počas Halloweenu od dnes už first-party štúdia Microsoftu menom Double Fine Productions sa v dobe vydania tešilo obľube, takže ak ste ho náhodou minuli, pravdepodobne, je najlepší čas tento rest napraviť.

Komentuj!