Register

A password will be e-mailed to you.

Ghost of Tsushima bude bezpochyby najzaujímavejšou hrou z júlovej ponuky hier. Posledná veľká exkluzivita pre PlayStation 4 to však bude mať náročné, predsa len, doraziť chvíľu po The Last of Us Part II nie je jednoduché. Štúdio Sucker Punch však vie, čo robí, a tak nás podľa všetkého čaká viac ako dôstojná rozlúčka s PlayStation 4, aspoň čo do exkluzívnych hier z produkcie PlayStation Studios.

Nový trailer dostal názov A Storm is Coming a hoci neobsahuje zábery priamo z hrania, bez problémov ukazuje, akú atmosféru od hry možno očakávať. Navyše, svoj priestor dostali aj rôzne prostredia, ktoré vyzerajú naozaj pútavo. Je však škoda komentovať to, čo vás na priestore zhruba jednej minúty čaká.

Ak by ste náhodou túžili po ešte lepšej atmosfére, môžete si nový trailer pozrieť aj s japonským dabingom, ktorý sa k hre, z pochopiteľných dôvodov, hodí predsa len viac.

Ghost of Tsushima, príbeh samuraja menom Jin Sakai, dorazí už 17. júla exkluzívne pre PlayStation 4, pričom u nás sa hráči môžu tešiť aj na lokalizáciu v podobe českých titulkov.

Komentuj!