Register

A password will be e-mailed to you.

Pomerne dôveryhodný insider s prezývkou Rockagent na Reddite zverejnil názvy jednotlivých titulov, ktoré by sa mali po svojej exkluzivite na systémoch PlayStation zjaviť taktiež na platforme PC. Dokonca uviedol, aké tímy pracujú na portoch pre túto platformu.

Rockagent tvrdí, že Sony se chystá naďalej rozširovať vlastné portfólio PC portov svojich doterajších PlayStation exkluzivít. Na platforme PC by sme sa mali v nasledujúcich mesiacoch alebo rokoch dočkať samurajského eposu Ghost of Tsushima, oboch nových dielov Ratchet & Clank, a dokonca aj remaku Demon’s Souls. Chýbať by nemali ani Horizon Forbidden West a Gran Turismo 7. PC verzia by mal vyjsť aj u zatiaľ nevydaného God of War Ragnarök.

Zaujímavosťou určite je aj to, že práve spomínaný God of War Ragnarök má byť posledným počinom, ktorý plánuje Sony vydať pre pomaly dosluhujúcu platformu PlayStation 4. Za zmienku ešte stojí údajná dohoda Sony s Microsoftom, týkajúca sa titulu Deathloop, že po vypršaní PlayStation 5 exkluzivity sa tento akčný titul dostane do predplatiteľských ponúk PS Plus a Game Pass.

Komentuj!