Register

A password will be e-mailed to you.

Strieľačka Crysis patrí medzi kultové počiny. Asi neexistuje PC hráč, ktorého herné “železo” tento titul nepotrápil. Už nejaký ten piatok vieme, že nás čaká remaster, ktorý hru ešte trochu skrášli a dodá jej moderné grafické efekty a vychytávky. Nepoznali sme však dátum vydania, no to je minulosť.

O predčasné prezradenie dátumu vydania sa tento raz postaral Microsoft, ktorý na svojom obchode zverejnil, že Crysis Remastered vyjde 23. júla. Okrem štandardnej edície sa navyše objavila aj karta takzvanej Launch edície, ktorá dátum vydania potvrdzuje. Hoci Crytek ešte informáciu nepotvrdil, máme za to, že sa tak stane zajtra, na kedy je naplánovaná premiérová ukážka priamo z hrania.

A hoci Microsoft pokazil Cryteku oznámenie, kedy si Crysis Remastered zahráme, určite bude zaujímavé sledovať, ako pokročila grafika od vydania pôvodnej hry. Okrem toho sa zatiaľ môžeme pozrieť na prvé tri screenshoty priamo z hrania. Tie, pravdepodobne, nereprezentujú najvyššiu úroveň grafických nastavení, pretože v takom prípade nás asi nebude čakať žiaden dychberúci zážitok. Zázraky, samozrejme, nemožno od remasteru čakať, no predsa len by mal byť pokrok jasne viditeľný.

Na internet sa už dostal aj gameplay trailer, ktorý ukazuje zábery priamo z hrania. Ako-takú predstavu si tak o kvalite remasteru možno urobiť už dnes, aspoň teda o grafickej stránke, keďže všetky zábery sú urobené z PC verzie, ktorá by mala, z pochopiteľných dôvodov, predstavovať ten najlepší možný variant.

Na záver už iba pripomienka, že Crysis Remastered dorazí ako na PC, tak aj na konzoly PlayStation 4, Xbox One a hybrid Nintendo Switch.

Zdroj: Gematsu

Komentuj!