Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme sa konečne dočkali oficiálneho oznámenia nového pokračovania série Crash Bandicoot, ktoré ponesie podtitul It’s About Time. Teraz tu máme novú ukážka priamo z hrania, ktorá nám bližšie predstavuje na pirátsku tematiku orientovanú úroveň.

Hoci zatiaľ netušíme, ako sa úroveň bude volať, no vďaka IGN si môžeme pozrieť Crash Bandicoot 4: It’s About Time v pohybe na inom mieste, než pri predošlej ukážke priamo z hrania. Povšimnúť si možno niektoré novinky, ako napríklad debny s ohňovou pascou, so zlatým Wumpa ovocím, či zmenu, vďaka ktorej pri zakrútení neodstrelíte okolité Wumpa ovocie do neznáma. Vo videu vidieť aj členitosť úrovní, ktoré majú byť rozľahlejšie, než je pre Crasha zvykom.

Na svetlo sveta sa dostalo aj niekoľko noviniek ohľadom samotnej hry. K dispozícii by malo byť cez 100 úrovní, čo je viac, než ponúkla zremasterovaná pôvodná trilógia pod názvom Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Najnovšie informácie hovoria i o tom, že nebude chýbať multiplayer a nové herné režimy, no bližšie podrobnosti zatiaľ k dispozícii nemáme. Menej potešujúca je správa hovoriaca o tom, že v Crash Bandicoot 4: It’s About Time budú prítomné in-game nákupy, aspoň podľa karty hry na Microsoft obchode. Tieto informácie však vývojári a ani vydavateľská spoločnosť Activision zatiaľ nepotvrdili, takže ešte budeme musieť počkať.

Zdroje: Gematsu, VG24/7

Komentuj!