Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľstvo Devolver Digital predstavilo ešte na minuloročnej E3 štýlový samurajský počin Trek to Yomi, svojou estetikou silne pripomínajúci čiernobiele samurajské filmy režiséra Akiru Kurosawu.

Príbeh sleduje osudy chlapca Hirokiko, ktorý v detstve násilne prišiel o svojho majstra. Po dosiahnutí dospelosti sa už ako samuraj samozrejme vydáva na cestu pomsty. Súboje síce vyzerajú na pohľad akčne, podľa vývojárov zo štúdia Flying Wild Hog však budú v skutočnosti značne taktické a budú od nás vyžadovať istú dávku trpezlivosti, vrátane dobrého načasovania úderov. Okrem obligátnych samurajských mečov sa však dočkáme aj dobových strelných zbraní, ako sú napríklad muškety. Ako vidieť na videu, nášho hrdinu budeme sledovať z bočnej perspektívy v 2,5D zobrazení a na dizajn úrovní bol kladený pomerne veľký dôraz.

V najnovšej ukážke, trvajúcej 15 minút a zároveň oznamujúcej dátum vydania, je možné uzrieť pomerne veľa z tamojšieho sveta, pričom je možné si urobiť na jej základe pomerne presnú predstavu o fungovaní tamojšej hrateľnosti.

Takže pokiaľ vám nestačilo dobrodružstvo v Ghost of Tsushima, upriamte svoju pozornosť na tento štýlový projekt. Podľa tohto oficiálneho videa sa ho dočkáme už 5. mája 2022 na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S

Komentuj!