Register

A password will be e-mailed to you.

Majitelia PlayStation Plus sa už dočkali jednej z dvoch pripravovaných hier pre mesiac jún 2020. Naša novinka vám prezradí o ktorý titul ide. Poďme sa však pozrieť na júnovú ponuku určenú pre majiteľov Xbox Live Gold. Stojí za vašu pozornosť?

Prvým titulom určeným na Xbox One je akčná plošinovka Shantae and the Pirate’s Cruse, v ktorej sa Shantae musí vyrovnať so svojim osudom a spojiť sa so svojím najväčším nepriateľom, aby zahnala prichádzajúcu hrozbu.

Ďalším titulom dostupným rovnako pre Xbox One je Coffee Talk, v ktorom budete počúvať rozhovory svojich zákazníkov vo vojnovo sužovanom Seattli a súčasne im variť dobrú kávu.

Pre majiteľov Xbox 360 a Xbox One je tu akčná hra Destroy All Humans!, v ktorej si zahráme za mimozemšťana Crypta, pričom okrem klasickej streľby budeme využívať aj superschopnosti, ako napríklad telekinéza, či hypnóza. Mimochodom, samotný titul sa dočká tohto roku remaku.

Posledným titulom určeným pre Xbox 360 a Xbox One je akčná arkáda Sine Mora EX, v ktorej si pre zmenu zalietame v rôznych leveloch a budeme sa v nich vyhýbať množstvu nepriateľov.

Komentuj!