Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sa na internete začali objavovať veľmi zaujímavé informácie, ktoré naznačujú príchod dvoch veľkých titulov aj na PlayStation 5.

Starfield bola hra, ktorej vývoj trval naozaj veľmi dlho, no bezprostredne po vydaní si odniesla vysoké známky v recenziách. Menšou nevýhodou bol fakt, že tento titul vyšiel “iba” na PC a Xbox Series X/S. Na povrch však vyplávali informácie, ktoré naznačujú, že táto vydarená space opera by mohla vyjsť aj na PlayStation 5 a to neskôr v roku 2024.

Pre Starfield sa totiž údajne plánuje aj veľká expanzia. Tá by mala vyjsť taktiež neskôr v tomto roku a doplniť by ju mala následne i PlayStation 5 verzia. Aby toho nebolo málo, len nedávno oznámený Indiana Jones and the Great Circle má po nejakom čase taktiež zamieriť na PlayStation 5, hoci časová exkluzivita počas určitého obdobia hovorí v “prospech” PC a Xbox Series X/S.

Okrem zaujímavých informácií sa na internete strhla aj “horúca” debata medzi hráčmi, na ktorú zareagoval aj Microsoft, respektíve Phil Spencer. Ten len dodal, že v priebehu budúceho týždňa bude mať Microsoft event, na ktorom prezradí viac informácií ohľadom ich businessu s hrami a tým, čo táto gigantická spoločnosť do budúcnosti zamýšľa.

Komentuj!