Register

A password will be e-mailed to you.

Mimozemšťan Cryptosporidium 137, skrátene Crypto-137, po prvý raz likvidoval ľudskú populáciu v roku 2005 na konzolách PlayStation 2 a Xbox. Titul zasadený do roku 1959 síce v recenziách vyslovene nehviezdil, no metaskóre približne 75% vôbec nie je zlé. Čo je však ešte dôležitejšie, hra od Pandemic Studios zabodovala u hráčov, a tak sme sa dočkali aj podobne podareného sequelu. Nasledovali ešte ďalšie dve hry, no o ich existencii radšej netreba hovoriť, obzvlášť o tej zatiaľ poslednej. Po 12 rokoch sa však Crypto-137 vráti na scénu v remaku prvej hry. A konečne vieme, kedy sa tak stane.

Vydavateľská spoločnosť THQ Nordic totiž potvrdila, že remake Destroy All Humans!, ktorý vznikol po rukami vývojárov zo štúdia Black Forest Games vyjde 28. júla 2020. Už vopred bolo známe, že sa dočkajú hráči na platformách PC, PlayStatiom 4 a Xbox One, takže v tomto smere nás žiadne prekvapenie nečakalo. Snáď sa vývojári s kultovým titulom popasovali zdarne, pretože ich doterajšia tvorba môže vzbudzovať pochybnosti, nakoľko majú na svojom konte väčšinou iba priemerné, až mierne nadpriemerné počiny. Základ však mali kvalitný, tak snáď bude remake Destroy All Humans! ich najlepším zárezom v portfóliu, pretože fanúšikovia si po tak dlhom čakaní predsa len zaslúžia dobrú a zábavnú hru. Doterajšie videá a dojmy od zahraničných novinárov však naznačujú, že sa tak, našťastie, stane.

Poteší aj správa, že cena remaku bola stanovená na 39.99€, takže nejde o titul za plnú cenu. To je, samozrejme, informácia týkajúca sa štandardnej edície. Mimochodom, ak si hru predobjednáte, dostanete ako bonus balíček skinov pre Crypta. Medzi nimi nebude chýbať ani skin s podobou legendárneho “kráľa rock ‘n’ rollu” menom Elvis Presley. Ostatne, humor je kľúčovou súčasťou tejto značky, a tak je dobré vedieť, že nový tím autorov na to nezabudol.

Ak náhodou patríte medzi fanúšikov značky a neuspokojíte sa so základnou edíciou, k dispozícii budú aj dve zberateľské edície, ktoré určite prinesú priaznivcom Crypta dostatočnú mieru satisfakcie. Ako prvú tu máme takzvanú DNA Collector’s Edition, ktorá bude k dispozícii za odporúčanú cenu 149.99€. Za túto cenu dostanete figúrku Crypto’N’Cow, kľúčenku, 6 litografií, všetky in-game skiny pre Crypta, anti-stresovú postavičku Crypta s von vybiehajúcimi očami, a to všetko bude, samozrejme, zabalené do zberateľského boxu. Podobu jednotlivých vecí si môžete pozrieť na nasledujúcom videu.

Dostávame sa k tomu “najlepšiemu” a najdrahšiemu, čo si budú môcť zberatelia zakúpiť. Ide o zberateľku s názvom Crypto-137 Edition, ktorá však vôbec nebude lacnou záležitosťou, nakoľko jej cena bola stanovená na 399.99€. Za tento poriadny balík peňazí dostanete detailnú figúrku Crypta. Tá však bude až 60 centimetrov vysoká a 30 centimetrov široká, takže v porovnaní s klasickými soškami v zberateľských edíciách bude približne dvojnásobne väčšia. Okrem toho dostanete ruksak s podobizňou Crypta, no a zvyšný obsah edície bude totožný s DNA edíciou. Samozrejme, vzhľadom na veľkosť sošky a prítomnosť obsahu bude odlišný box, v ktorom sa veci budú nachádzať, ale jednotlivé zvyšné predmety budú bezo zmeny.

Zdroje: tlačová správa, YouTube THQ Nordic

Komentuj!