Register

A password will be e-mailed to you.

Anonymný bývalý zamestnanec Virtuos Games svojho času ešte pred oficiálnym oznámením prezradil remake Metal Gear Solid 3. Jeho predpoveď sa vtedy do bodky splnila a teraz, ten istý bývalý zamestnanec (ktorého identitu preverili admini Redditu) odhalil ďalší zaujímavý plán spoločností Microsoft a Bethesda.

Bezmenný bývalý zamestnanec Virtuos Games oznámil, že je vo vývoji pozoruhodná videohra s kódovým označením Altar. Tento kód vraj označuje novú verziu kultového RPG TES IV: Oblivion. Autor síce medzičasom už správu vymazal, ale uvádzalo sa v nej doslova, že hra vyvíjaná pod kódovým označením Altar je nový Oblivion, nebol však schopný určiť, či ide o remake alebo remaster. Zmätok vraj vznikol kvôli použitiu Unreal Engine 5, ako aj pôvodného enginu Oblivion zároveň.

Vývoj má viesť práve spomínaná parížska spoločnosť Virtuos Games a pomáhať jej má štúdio Black Shamrock. Titul by mohol byť vydaný už koncom roka 2024 alebo začiatkom roka 2025 pre platformy Xbox a PC. V redakcii sme všetci zvedaví, či je skutočne pravda a rozhodne by sme boli potešení. Aj keď na druhej strane by to zrejme znamenalo veľkú ranu pre modérov-fanúšikov, ktorí už dlho pripravujú Oblivion v engine Skyrim. Nižšie uvedené video je práve z tohto, už dlhé roky pripravovaného módu:

Komentuj!