Register

A password will be e-mailed to you.

Obľúbený simulátor života The Sims 4 sa už o necelý mesiac rozšíri o deviaty doplnok s názvom Eco Lifestyle. Hráči v ňom budú môcť premeniť znečistené pristavné mesto Evergreen Harbor na ekologicky zelenú krajinu.

Tento úplne nový doplnok vám umožňuje priamo zmeniť prostredie, v ktorom “žijete”, pričom ovplyvní ho každé rozhodnutie, ktoré spravíte. Na uľahčenie dosiahnutia tohto cieľa zavádza Eco Lifestyle celý rad nových mechanizmov vrátane schopnosti Simíkov vytvárať svoju vlastnú energiu a vodu za pomoci solárnych panelov, veterných turbín a kolektorov rosy. K dispozícii budú nové vertikálne záhrady a obytné strechy. Je možné recyklovať materiály a vytvoriť si tak napríklad nový nábytok alebo oblečenie.

Ekologicky uvedomelá komunita znamená aktívnu komunitu a pozitívne zmeny môžete uzákoniť prostredníctvom volebného výboru v spoločenstvách, ktoré obsahujú týždenné akčné plány. Tieto plány môžu zlepšiť kvalitu prostredia v Evergreen Harbor. V rozšírení môžete napríklad povzbudiť priateľov a susedov, aby si inštalovali objekty šetrné ku životnému prostrediu, vytvoriť komunitný priestor pre komunálne remeselníctvo a výsadbu. A tí, ktorí sa chcú úplne ponoriť do ekológie života, sa môžu zaoberať jedným z dvoch nových povolaní a to buď Freelance Crafter alebo Civil Designe.

Rozšírujúci doplnok k Sims 4 s názvom Eco Lifestyle vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 už 5. júna s cenovkou 39.99 €. Podotýkame, že ku spusteniu tohto rozšírenia je však, samozrejme, potrebná základná hra The Sims 4.

Komentuj!