Register

A password will be e-mailed to you.

Zdá sa, že január 2019 je mesiacom odložených titulov. Po Final Fantasy VII, novinke od CD Projekt Cyberpunk 2077 a Marvel’s Avengers sa odkladá ďalší projekt so slávnymi superhrdinami, tentokrát vo VR prevedení. Tvorcovia totiž nebudú môcť splniť sľubované februárové vydanie a my hráči si budeme musieť ešte nejaký ten mesiac na Iron Man VR počkať. 

Správa prišla priamo od vývojárskeho štúdia Camouflaj, ktoré prostredníctvom oficiálneho Twitter účtu prehlásilo, že akčná VR hra so známym hrdinom v hlavnej úlohe sa nateraz odkladá. Dôvodom je fakt, že bez odloženia vývojári nebudú schopní doručiť sľubovaný zážitok, keďže očakávania sú v tomto prípade nemalé (naozaj veľkých VR hier je stále ako šafranu). Nový dátum vydania však nie je zasa až tak ďaleko, Iron Man VR bolo totiž posunutý na 15. mája 2020, takže bude určitým spôsobom súperiť s najočakávanejšou exkluzivitou spoločnosti Sony, The Last of Us Part II. Medzi týmito horúcimi novinkami je síce dvojtýždňový rozostup, avšak je jasné, že predajom projektu Camouflaj to neprospeje. Dokonca bude dosť pravdepodobne v tieni naratívnej survival strieľačky, v ktorej sa zhostíme úlohy už staršej Ellie.

Nehovoriac o tom, že krátko na to by malo vyjsť dokonca roky očakávane Ghost of Tsushima a v prípade, že budú niektorí hráči nútení rozhodnúť sa medzi touto trojicou hier, Iron Man s najväčšou pravdepodobnosťou prehrá. Každopádne sa v poslednej dobe zdá, že nám poprední vývojári umelo vytvárajú herné sucho, keďže bol skutočne takmer každý veľký počin neskorej zimnej a jarnej sezóny odložený. Snáď sa už nedočkáme ďalších odkladov pri hrách, ktoré majú vyjsť pred letom a počas tohto horúceho obdobia. Na druhej strane môžeme nelichotivú informáciu zakončiť pozitívne, nakoľko odloženie by mohlo naznačovať, že Iron Man VR nebude nevýrazným herným pokrmom (ako to u podobne ladených VR záležitostí býva), ale ozajstným titulom, ktorý sa pokúsi využiť prítomný koncept naplno. Dúfajme teda, že odloženie projektu bude slúžiť iba k prospechu veci a do našich herných zariadení sa dostane plne vyladený projekt.

Zdroj: Polygon 

Komentuj!