Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci to asi väčšina z vás očakávala, no máme to čierne na bielom. Cyberpunk 2077 od poľského štúdia CD PROJEKT RED nevyjde 16. apríla 2020, ako sa pôvodne tvrdilo, autori potrebujú na vyladenie finálneho produktu viac času.

Poľské vývojárske štúdio oznámilo, že hra nakoniec vyjde 17. septembra 2020, pretože autori potrebujú viac času na jej vyladenie, nakoľko očakávania hráčov sú obrovské, a tak chcú dodať produkt, ktorý bude v čo najlepšej možnej forme. Podľa oznámenia, ktoré bolo vydané skrz sociálnu sieť Twitter je hra dokončená a plne hrateľná, avšak vzhľadom na jej rozsiahlosť a komplexnosť je nutné titul poriadne testovať, odstrániť prípadné chyby a vyvážiť jednotlivé prvky.

Autori však sľubujú, že v nasledujúcich mesiacoch nám budú poskytovať viac informácií o tomto titule, ktorý mnoho hráčov má na pozícii číslo 1 v kategórii najočakávanejšia hra roku 2020. Či sa podarí naplniť nemalé očakávania sa tak po novom snáď dozvieme 17. septembra 2020 na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: CD PROJEKT RED Twitter

Komentuj!