Register

A password will be e-mailed to you.

Od predošlej epizódy State of Play uplynulo už pomerne veľa času, keďže značka PlayStation sa svojim fanúšikom naposledy prihovorila touto formou pred takmer troma mesiacmi. Nedávno sme tu dokonca mali 25. narodeniny PlayStation a hoci sme sa pri príležitosti tohto významného výročia nedočkali žiadneho špeciálneho prekvapenia, možno sa tak stane dnes, keďže o 15:00 nášho času odštartuje ďalšia epizóda State of Play.

A čo možno od dnešnej epizódy očakávať? V prvom rade je to zmodernizovaný Resident Evil 3: Nemesis, o ktorom sa hovorí stále častejšie a už sa dokonca objavila i karta hry v PlayStation Store. Samozrejme, chvíľu na to bola stiahnutá, no čo je raz na internete, to tam aj zostane. Hoci nejde o potvrdenú informáciu a čakalo sa, že k odhaleniu dôjde skôr na The Game Awards 2019, no Geoff Keighley oznámil, že tam sa hra neobjaví (čo môže, aj nemusí byť pravda), a tak je dnešné vysielanie State of Play výbornou príležitosťou, ako fanúšikom série a hororov obecne urobiť predčasné Vianoce.

Okrem toho sa skloňuje aj oznámenie dátumu vydania titulu Dreams, konečne by sa o slovo mal po dlhšom čase prihlásiť aj tím Sucker Punch s ich očakávaným počinom Ghost of Tsushima, a to, samozrejme, nebude všetko. Stream bude mať klasických 20 minút, takže nebude čas na nejaké naťahovanie. Je tu i zaujímavosť týkajúca sa série MLB The Show, ktorá bola doposiaľ exkluzívna pre konzoly PlayStation, no tomu je po novom koniec. Vedenie MLB totiž vraj dalo Sony podmienku, že ak chcú i naďalej využívať licenciu MLB, budú hru musieť distribuovať širšiemu publiku.

O tom asi reč v rámci State of Play nepadne, no v posledných dňoch sa skloňuje ešte jedna informácia, a to príchod vynikajúceho titulu Horizon Zero Dawn na PC. Ak ide o pravdivú informáciu, je možné, že k potvrdeniu dôjde buď dnes, alebo na The Game Awards, keďže vydanie na Epic Games Store je vraj naplánované na február budúceho roka. Ak má byť pokračovanie launchovým titulom pre PlayStation 5, vydanie na konkurenčnej platforme by dávalo zmysel, Sony by totiž nalákala viac ľudí na príchod novej generácie PlayStation a popri tom zarobila ďalšie peniaze na beztak skvelo predávanom titule. Uvidíme, čo všetko sa dnes dozvieme, prípadne aké úniky sa potvrdia, no o tých najpodstatnejších novinkách vás určite budeme informovať.

Komentuj!