Register

A password will be e-mailed to you.

Nový mesiac už klope na dvere a Microsoft v ňom opäť nadelí štvoricu titulov pre predplatiteľov služby Xbox Live Gold. Poďme sa teda pozrieť na to, čo si budete môcť zahrať počas novembra 2019.

Prvým titlom na Xbox One je adventúra Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, ktorá preverí vaše mozgové závity v piatich rôznych prípadoch. Každé rozhodnutie bude mať iné následky, ktoré ovplyvnia nasledujúci dej. Na Xbox One zamieri aj plošinovka The Final Station, ktorá je rozdelená na dve časti. V jednej časti budete ovládať vlak, na ktorý musíte dávať pozor a nemôžete ho poškodiť, no a v druhej časti sa vyberiete na peší prieskum. Mestá, ako aj jednotlivé stanice sú však plné nebezpečenstva.

Na Xboxe One a Xboxe 360 si zalietate v akčnom simulátore Star Wars: Jedi Starfighter, kde sa v koži Ady Gallyi a piráta Nyma zhostíte niekoľkých stíhačiek s vlastným zbraňovým arzenálom, s ktorými budeme bojovať proti obchodnej federácii. Posledným titulom na Xbox One a Xbox 360 je kart racing titul Joy Ride Turbo, v ktorom budete znepríjemňovať život ostatným účastníkom pretekov.

Komentuj!