Register

A password will be e-mailed to you.

Majitelia virtuálnej reality PlayStation VR určite netrpezlivo čakajú na titul Marvel’s Iron Man VR, ktorý sa predstavil tento rok počas druhej epizódy State of Play. Pôvodne sme sa hry mali dočkať ešte tento rok, no nakoniec tomu tak nie je. Hra dorazí až budúci rok, avšak nebude nutné čakať veľmi dlho.

Majitelia PlayStation 4 budú mať počas februára čo robiť, nakoľko sa k hre The Last of Us Part II, ktorá vychádza 21. februára pridá aj superhrdinská akcia Marvel’s Iron Man VR. Samozrejme, obe hry mieria na odlišné publikum, no dobrodružstvo Tonyho Starka dorazí iba týždeň po jednej z najočakávanejších hier tejto konzolovej generácie. Dátum vydania teda znie 28. február 2020. Spolu s týmto oznámením sme dostali aj príbehový trailer, ktorý vám, samozrejme, taktiež pripájame. Ten odhaľuje, že hlavným nepriateľom bude ikonický zloduch Ghost, ktorého fanúšikovia bezpochyby dobre poznajú z komiksov, keďže je tomu už 22 rokov, čo sa tento antagonista objavil po prvý raz.

Okrem toho sme sa dozvedeli, že hra bude v štandardnej edícií stáť 39.99€ (dostupná vo fyzickej a digitálnej podobe) a ak si titul predobjednáte, získate bonusy v podoby Iron Man témy pre PS4 a štyri obleky do samotnej hry. Tie vyzerajú nasledovne:

Ak by ste sa neuspokojili so štandardnou edíciou, k dispozícii bude aj Digital Deluxe Edition, ktorá vás vyjde 49.99€, no bude bohatšia čo sa obsahu týka. Okrem samotnej hry na vás budú čakať štyri obleky (odlišné od predobjednávkových), 12 výskumných bodov slúžiacich na tvorbu nových zbraní a augmentácií, soundtrack a špeciálnu tému pre vašu PlayStation 4.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!