Register

A password will be e-mailed to you.

Tretí John Wick potešil v máji tohto roku snáď každého fanúšika akčného filmu. Mal sa dočkať i videohry, respektíve titulu, ktorý nie je len bezduchou strieľačkou, ale plnohodnotnou taktickou záležitosťou s bohatými možnosťami v rámci strategického postupu. Štúdio Bithell Games si každopádne prepožičiava poctivé kaskadérsky pohyby z filmovej série a vďaka tomu pôsobí akcia úchvatným dojmom. John Wick Hex nás však držal dlhú dobu v napätí, pretože o dátume vydania nebolo počuť ani na E3 konferencii a, dokonca, ani na minulomesačnom Gamescome. Krátko pred príchodom sychravej jesene však brutálny zabijak vystúpil z tieňov a prezradil, že sa ho dočkáme ešte tento rok.

Pokiaľ by ste sa radi dozvedeli o John Wick Hex niečo viac, odkážeme vás na našu staršiu novinku, kde sme sa na vtedajšiu ukážku podrobne pozreli. O načerpané informácie sme sa následne podelili formou rozsiahlejšieho textu. Release Date Trailer najmä ukazuje už známe prvky, hrateľnosť je zachytená v dlhších a ucelenejších záberoch, pričom by sme radi podotkli, že stále pôsobí atraktívne, nekoncepčne a hlavne zábavne. Priaznivci sú radi, že pôjde o náročnejšiu záležitosť, v ktorej nestačí len držať spúšť, skrývať sa za objektmi a presne mieriť, ale premýšľať ako skutočný zabijak a využívať každú jednu príležitosť na nekompromisnú elimináciu vojenských jednotiek, ktoré vám zabraňujú v postupe ďalej.

Mierne bolo poodhalené príbehové pozadie, v ktorom neznámy oponent unesie Winstona (Ian McShane) a Charona (Lance Reddick), no a John sa kvôli tomu vydáva na ďalšiu krvavú cestu za záchranou svojich priateľov a dlhoročných spolupracovníkov. Stručný popis deja by mohol naznačovať, že sa jedná o príbehový prequel, prípadne Hex nie je súčasťou filmového diania, keďže podobný scenár si len ťažko predstaviť po udalostiach úspešného Parabellum. Nebudeme vás však ďalej napínať a prezradíme, že John Wick Hex vyjde 8. októbra 2019. Stále platí, že primárne sa pozrie iba na platformu PC, no neskôr by sa mal titul objaviť i na konzolách. Tiež je vhodné spomenúť, že cenovka je stanovená na 15,99 €, pričom hra je dostupná digitálne a výhradne prostredníctvom Epic Games Store.

 

 

Komentuj!