Register

A password will be e-mailed to you.

Epic nám už tradične ponúka ďalší, tentokrát celkom zaujímavý zaujímavý herný titul zdarma. Ide o adventúru s výraznými puzzle prvkami pod názvom Escape Academy, ktorá pochádza z dielne štúdia Coin Crew Games. Escape Academy si môžete buď zahrať sami v hre pre jedného hráča, alebo s kamarátom prostredníctvom kooperatívnej hry pre dvoch hráčov.

Titul je zasadený do prostredia takzvanej “Unikovej akadémie”, kde sa ujmete role jedného z nádejných študentov, ktorí sa pripravujú na to, aby sa stali čo najlepšími eskapistami, teda odborníkmi na špecifickou formou iluzionizmu, akú pestoval napríklad Harry Houdini. Eskapizmus spočíva v tom, že sa snažíte dostať živí a zdraví z veľmi nebezpečných situácii, v ktorých sa napríklad ocitáte v putách, kazajkách, klietkach, rakvách, atď… Vašim cieľom bude skúmať areál Escape Academy a zoznámiť sa s profesorským zborom, ktorý sa skladá z odborníkov na únikové umenie.

Escape Academy si môžete aktivovať na tomto odkaze. Titul bude k dispozícii do 2. 1. 2024, kedy však máte možnosť si ho aktivovať do 17:00 hodiny.

Komentuj!