Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme tu mali oznámenie nového titulu z vražedného sveta Johna Wicka, avšak to bolo sprevádzané i filmovou premiérovou tretej kapitoly čistokrvnej akčnej trilógie, ktorá započala svoju cestu v roku 2014. Ako nakoniec dopadol John Wick 3: Parabellum? Ide skutočne o najlepší diel tejto ságy, ako to tvrdia i zahraničné ohlasy? 

Väčšina recenzentov i fanúšikovských divákov sa zhoduje v tom, že tretí John Wick je opäť výborne nakrútenou, precízne zrežírovanou a skvelo pôsobiacou akčnou záležitosťou tej najvyššej kategórie. Minimálne z tohto hľadiska dielo nesklamalo, nakoľko servíruje adrenalínový zážitok plný ukážkových akčných scén, pričom tentokrát tvorcovia nešetrili na pestrej choreografii, diverzite lokácií, dokonca sa ešte pred vydaním popýšili najvyšším kill countom z doterajšej série, čo prakticky znamená, že John stvárnený Keanu Reevesom spolu s niekoľkými ďalšími zabijakmi budú mať plné ruky práce.

Predchodca je síce považovaný za jeden z najlepších a najčistejších akčných filmov poslednej dekády, avšak mnohým divákom prekážala istá schematickosť a monotónnosť akčných, prípadne bojových scén, ktoré pôsobili tak trochu stereotypne. Podarilo sa pokračovaniu tomuto problému zamedziť? Aj tento, avšak i mnohé ďalšie aspekty už preberáme v kompletnej recenzii. No a v prípade, že vás zaujíma náš podrobnejší pohľad na akčnú udalosť tohto roka i najbližšej doby, stačí ak kliknete na obrázok priložený nižšie. Automaticky totiž budete presmerovaný na našu recenziu, v ktorej podrobne rozoberáme film John Wick Chapter 3: Parabellum.

Komentuj!