Register

A password will be e-mailed to you.

To, že sa štúdio Epic Games, respektíve ich najúspešnejší počin Fortnite, ktorý je súčasne najpopulárnejšou Battle Royale hrou súčasnosti, spája s populárnymi značkami nie je žiadnou netradičnou novinkou, prípadne sviatočnou situáciou. Stalo sa tak napríklad pri príležitosti vydania snímky Avengers: Infinity War, kedy ste sa mohli vžiť do kože titána Thanosa. Dokonca i legendárny filmový zabijak John Wick sa stal prostredníctvom atraktívneho skinu súčasťou populárnej akčnej hry. Najnovšie sa do zápasov na život a na smrť prikradne i maskovaný nočný hrdina. 

Novinkou sú dva novo pridané skiny, do ktorých môžete obliecť svojho vojaka v poli. Tým pádom sa hráčom naskytuje šanca pripomínať agilnú a zvodnú Catwoman, ktorá stvárňuje nebezpečnú femme fatale ako v komiksoch, tak i vo filmových adaptáciách. Druhým spomínaným skinom je pomerne očakávane legendárny bojovník so zločinom s prísnym kódexom a nešťastnou rodinnou minulosťou, teda neohrozený Batman. Okrem toho sa časť mapy nazvaná Tilted Town premenila na Gotham zaliaty nočnou hmlou. Počas rýchlych bitiek v zničených domoch vám bude nad hlavou svietiť symbol, ktorý zločincom vnáša počas dlhých nocí strach do sŕdc. V Batmanovom kostýme budete využívať už dostupné strelné zbrane, lietať nad atraktívne spracovanou časťou mestečka, v určitých módoch spolupracovať s ďalšími hráčmi a snažiť sa vyhrať, takže hrateľnosť sa nedočkala zásadnejších zmien ako v prípade spomínaného Thanosa.

Ten bol totiž skutočným osvieženým zaužívanej hrateľnosti, keďže sa nejednalo “iba” o skin, ale o nadpriemerne silného protivníka. Samozrejme, v tomto DC prídavku nesmú chýbať ani ďalšie predmety slúžiace na bojovanie, alebo ničenie objektov. Ako príklad môže poslúžiť Batarang, ktorý do protivníkov hádžete, čo im spôsobuje zranenia, či fanúšikom dobre známy Batclaw. V prípade, že vás podobná tematika láka, Fortnite môžete bezplatne hrať prostredníctvom materskej platformy menom Epic Games Launcher. Dobre spracovaný akčný základ sa stal ešte štýlovejší, no upozorňujeme, že by ste nemali príliš dlho váhať, pretože Batman, mestečko ani ďalšie predmety by nemali byť súčasťou hry nastálo a jedného dňa sa z Fortnite nadobro vyparia.

Komentuj!