Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio Cracked Heads Games sa nám už v auguste predstaví svojou prvotinou, hororovou adventúrou Silver Chains. Podľa ich vlastných slov by mal tento počin klásť dôraz predovšetkým na klasické prvky hororovej adventúry, teda na silný príbeh a exploráciu prostredia z pohľadu prvej osoby.

Dokonca aj samotný námet hry je maximálne klasický. Tomu zodpovedá tradičné prostredie tajomného anglického sídla, v blízkosti ktorého sa prebudí hlavná postava – muž menom Peter. Ten sa tam ocitol kvôli autonehode a spočiatku netuší čo sa s ním stalo a ani ako sa tam ocitol. Už po chvíli zisťuje, že v tejto opustenej budove sa odohrávajú paranormálne javy. Po to, čo sa stretne priamo so záhadnou príšerou, mu nezostáva nič iné, než pred ňou utekať. Napriek tomu, však musí prekonať strach a preskúmať všetky interiéry tohto sídla, pretože len tak odhalí záhadu toho, prečo sa ocitol práve na tomto mieste.

Silver Chains by mal vyjsť 6. augusta 2019 na platforme PC, konkrétne by mal byť dostupný v internetových obchodoch Steam a GOG. Konzolové verzie pre PlayStation 4, Switch, Xbox One zatiaľ neboli ohlásené, ale vývojári už na nich pracujú.

Komentuj!