Register

A password will be e-mailed to you.

Comic-Con priniesol množstvo zaujímavých informácii, ktoré sa týkali nadchádzajúcich filmov, seriálov, avšak v neposlednej rade aj videohier. Hideo Kojima totiž predstavil oficiálny obal pre jeho očakávanú novinku Death Stranding, ktorý by mohol prípadne potvrdiť i jednu dôležitú špekuláciu. 

Hideo Kojima robí okolo svojho najnovšieho titulu skutočné tajnosti. Dlhé roky sme čakali na poriadnu gameplay ukážku, no i napriek nemalým hráčskym prosbám bol počin v plnej parád predstavený až tento rok a to len pár mesiacov pred samotným vydaním. Ukážka to bola pomerne honosná a dlhá, avšak ukázala minimálne množstvo hrateľnosti. Skôr sa snažila zachytiť dostupné možnosti a nepresýtiť hráča všetkým, čo bude v počine dostupné. Preto nám bol sčasti ukázaný súbojový systém, využívanie zbraní, určité logické pasáže, otvorený svet a to všetko bolo pevne zviazané množstvom cut-scén.

Na Comic-Cone tento neortodoxný tvorca vypustil do sveta obal pre PlayStation 4 verziu svojej novinky. Dočkali sme sa klasickej edície, na ktorej sa neprekvapivo nachádza samotný Norman Reedus, keďže tento známy herec stvárňuje hlavnú postavu Sama Bridgesa. Na obale špeciálnej edície so steelbookom sa taktiež nachádza postava menom Sam Bridges, akurát pôsobí omnoho viacej zašlo, akoby bol pokrytý akousi tmavou zmesou.

Už dlhšie sa však teoretizuje, že Death Stranding nebude exkluzívnym počinom pre konzoly od spoločnosti Sony. To sčasti potvrdzujú i tieto obaly, nakoľko obdobné počiny majú na sebe nápis “Only on PlayStation 4”, avšak ten na dostupných obrázok chýba a najmä preto sa môžeme domnievať, že Death Stranding skutočne za nejaký čas vyjde i na osobných počítačoch.

Komentuj!