Register

A password will be e-mailed to you.

Na akcii PC Gaming Show v rámci tohtoročnej E3 bola predstavená aj strategická hra Evil Genius 2: World Domination. Prvý diel malo na svedomí dnes už neexistujúce anglické štúdio Elixir a vyšiel už pomerne dávno, konkrétne ešte v roku 2004.

Po dlhých rokoch sa teda dočkáme pokračovania, ktoré má však teraz na svedomí nové a skúsené štúdio Rebellion (Zombie Army Trilogy, alebo Sniper Elite 4). Vývojári sa vyjadrili v tom zmysle, že ide skutočne o plnohodnotného nástupcu pôvodnej hry, takže v tomto prípade nejde o žiadny remaster, či nejakú novú odnož ako tomu bolo v prípade free 2 play Evil Genius Online.

V prvom dieli sme v úlohe geniálneho zločinca budovali svoju tajnú základňu spolu s laboratóriami na vývoj ničivých zbraní a snažili sme sa ovládnuť celý svet. V novom pokračovaní je tento lákavý koncept, samozrejme, zachovaný a okrem budovania svojho zločineckého impéria budeme budovať aj zákerné pasce na dotieravých agentov tajných služieb. K tomu, aby sme ovládli celý svet, však pochopiteľne sami nestačíme, takže budeme potrebovať aj množstvo zloduchov, ktorí sa dajú zlákať, aby nám pomohli s našimi nekalými plánmi. Znovu nám nebude chýbať veľká základňa na odľahlom ostrove, ktorú môžeme postupne ešte vylepšovať a opevňovať.

Toto pokračovanie bolo síce oznámené už pred dlhšou dobou, avšak až na E3 sme sa dočkali nejakých bližších informácii a hlavne konečne prvého traileru. Dátum vydania síce nikto neoznámil, ale z traileru jasne vidieť, že Evil Genius 2 objaví na Steame niekedy v roku 2020.

Komentuj!