Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft skutočne ponúkne staronový Xbox One S bez integrovanej mechaniky. Pre hráčov, ktorí prešli na plne digitálnu distribúciu, môže ísť o skutočne zaujímavú voľbu.

Po mesiacoch dohadov a špekulácií Microsoft konečne oficiálne potvrdil Xbox One S All-Digital Edition. Pri pohľade na snímky zariadenia je jasné, že nejde o nič iné ako o štandardný Xbox One S, ibaže bez Blu-ray mechaniky. Konzola má zabudovaný 1TB disk a dorazí k zákazníkom s predinštalovanými hrami ako Forza Horizon 3, Minecraft, či Sea of Thieves.  

Nová konzola sa do Európy dostane už v máji tohto roka, konkrétne 7. mája za cenu 229,99 €. Pokiaľ zohľadníme fakt, že konzola príde s predinštalovanými hrami, môže ísť o zaujímavú cenovú ponuku pre nových hráčov, ktorý sa chystajú nastúpiť do vlaku konzolového hrania. Otázne je, ako sa s odporúčanou cenou popasujú tuzemské obchody, ktoré mnohokrát ponúkajú zaujímavé bundle štandardného Xboxu One S s mechanikou dokonca za nižšiu sumu, než by sa mala predávať novinka.

Ako sa vám pozdáva tento krok od Microsoftu? Bude vôbec prvá “Digital Only” konzola od Microsoftu úspešná? Osobne si myslím, že tento balíček môže byť pre nového hráča skvelou voľbou a v kombinácii s Xbox Game Passom, alebo jeho Ultimate obdobou, môže získať za relatívne malo peňazí dostatok herných zážitkov na dlhé roky.

Zdroj: gamesradar, Xbox

Komentuj!