Register

A password will be e-mailed to you.

O pozoruhodnom titule s názvom Chernobylite sme vás už nedávno informovali. Teraz prišiel čas na bližšie informácie, poskytnuté priamo vývojármi zo štúdia The Farm 51. Nedávno totiž zverejnili vývojársky videodenník, ktorý vám ponúkame.

Chernobylite už na prvý pohľad zrejme zaujme hlavne fanúšikov kultovej hry Stalker, keďže sa odohráva v rovnakom prostredí. Hrôzostrašné okolie známej nešťastnej atómovej elektrárne Černobyľ je určite lákavým námetom s veľkým potenciálom. Preto sme zvedaví, ako sa s nim popasuje toto poľské štúdio, ktoré nás svojho času zaujalo svojou hororovou adventúrou Get Even. Vo vývojárskom denníku nebudete počuť len názory a informácie od samotných členov štúdia, no súčasne uvidíte, ako pracne vytvárajú herné prostredie pomocou 3D scanningu, ktorý im vraj pomáha vytvoriť realistický zážitok z návštevy jednotlivých lokalít priamo v Černobyle, ale aj jeho blízkom okolí.

Video je opatrené aj českými titulkami, ktoré si však musíte ručne navoliť. Dátum vydania, ani platformy, na ktorých bude hra dostupná, zatiaľ neboli uvedené. Na jej dokončenie však autori potrebujú aj pomoc fanúšikov a preto spustili kampaň na Kickstarteri, do ktorej môžete prispieť aj vy.

Komentuj!