Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio The Farm 51 roku 2017 zavítalo do oblasti adventúr vydareným hororom Get Even, ktorý sme svojho času recenzovali. A keďže Get Even uspel, štúdio sa rozhodlo zostať pri hororovom žánri. Už v roku 2016 bol ohlásený projekt Chernobyl VR Project z ktorého sa teraz rozhodli vytvoriť plnohodnotný survival horor s veľavravným názvom Chernobylite.

Chernobylite je už tradične vytvorený v grafickom engine Unreal 4 a vďaka nemu sa údajne vývojárom podarilo vytvoriť krásne ale pritom hrôzostrašné prostredie okolia známej nešťastnej atómovej elektrárne Černobyľ. Zavítať však máme nielen do areálu samotnej elektrárne, ale aj do okolitej prírody a miest. Samozrejmosťou je výskyt paranormálnych javov a patričná dávka akcie. Vývojári tvrdia, že strávili veľa času v samotnej černobyľskej zóne, kde zhromažďovali údaje a materiály v snahe dosiahnuť autentický zážitok. Herné prostredie má byť vytvorené pomocou 3D scanningu, ktorý im vraj pomohol vytvoriť realistický zážitok z návštevy jednotlivých lokalít dostupných v hre. Ďalej sľubujú aj hlboký, emocionálny príbeh a výrazné survival prvky.

Ako malú ochutnávku toho, ako bude ich nový počin vyzerať a čo môžeme očakávať, zverejnili spoločne s týmto oznámením aj teaser trailer. Dátum vydania, ani platformy zatiaľ neboli uvedené.

Komentuj!