Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Trine je tu s nami už jednu dekádu, pričom za ostatnú dobu vyšli tri časti. Prvé dve časti si získali množstvo fanúšikov, no pokus o prechod do plne 3D prostredia v Trine 3: The Atrifacts of Power tak úplne nevyšiel. Už nejaký čas pripravované pokračovanie Trine 4: The Nightmare Prince však vráti späť 2.5D spracovanie, čo fanúšikovia bezpochyby považujú za krok správnym smerom.

Doposiaľ sme toho o hre príliš mnoho nevedeli, no konečne tu máme poriadne gameplay video, ktoré kúzelnú skákačku približuje hráčom omnoho lepšie. Vo videu totiž uvidíte hranie za jednotlivé postavy, ich špeciálne schopnosti, akciu, kooperáciu a aj riešenie logických hádaniek, a to všetko za sprievodu príjemnej hudby. Na jedenásť minútovom priestore tak možno zhliadnuť všetko, čo je pre túto sériu charakteristické. A aby toho nebolo málo, nechýba ani boss fight.

Hoci video pochádza z alpha verzie hry, fínske vývojárske štúdio Frozenbyte už dávnejšie potvrdilo, že Trine 4: The Nightmare Prince dorazí na obrazovky hráčov už túto jeseň. Iba pre úplnosť dodávame, že hra vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zdroj: YouTube IGN

Komentuj!