Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci sa to na prvý pohľad nemusí zdať, október bude čo sa počtu zaujímavých hier týka skutočne bohatý. Otázkou zostáva, kde má človek zobrať čas na to, aby si mohol zahrať čo i len časť z tej plejády titulov.

Samozrejme, najviac pozornosti na seba budú pútať dve akčné hry a isto nemusím hovoriť, o ktoré konkrétne sa jedná. Ak predsa len náhodou lovíte v pamäti, trochu vám pomôžem – jedna je z dielne francúzskeho Ubisoftu a druhú zase každoročne vydáva spoločnosť Activision.

To je však iba zlomok toho, čo všetko náš čaká. Majitelia PlayStation 4 už určite netrpezlivo čakajú na príchod Death Stranding od Kojimu, no aby im v Sony skrátili čakanie, tento mesiac dorazia hneď 2 zaujímavé exkluzivity, pričom jedna je úplne nová značka a druhá je pre zmenu remake kultovej hry s kostlivcom v hlavnej úlohe. Áno, Daniel Fortesque si pomeria sily s čarodejníkom Zarokom už tento mesiac.

Priaznivci Fallout: New Vegas sa môžu tešiť na novú hru od autorov tohto titulu – Obsidian Entertainment, no určite bude počuť aj o novinke od “Codies”. K tomu si prirátajte hneď niekoľko zaujímavých skákačiek, Geraltov príchod na Nintendo Switch, dobrodružstvo brata najznámejšieho inštalatéra, wrestling a mnoho ďalších hier. Viac si však už prezradíme v našom októbrovom videoprehľade.

Komentuj!