Register

A password will be e-mailed to you.

Zrušte svoje plány na víkend a zahrajte si zadarmo vojenskú akciu Arma 3 vrátane datadisku Apex, ktorá s viac ako 4,5 miliónmi predaných kusov patrí k najúspešnejším českým hrám v histórii. Hry Arma 3 a Arma 3 Apex si môžu záujemcovia v rámci Free Weekendu na Steame zadarmo nainštalovať a hrať od štvrtka 14. februára 18.00 až do pondelka 18. februára 18:00. Základná hra a všetky DLC sú v priebehu tejto doby zároveň dostupné so zľavou 20 – 66 %.

V priebehu Free Weekendu je hráčom k dispozícii kompletný obsah Arma 3 aj datadisku Apex, čo predstavuje:

  • singleplayer aj kooperatívna kampaň,
  • tutorialová kampaň, tréningové aj samostatné scenáre,
  • štyri rozsiahle terény (s rozlohou 450 km2),
  • viac ako 50 zbraní,
  • viac ako 30 vozidiel,
  • pestrú ponuku multiplayerových módov a editor scenárov.

Kto sa rozhodne hrať Arma 3 aj po skončení Free Weekendu a hru si kúpi, môže si byť istý, že mu zostanú všetky uložené pozície a Steam Achievementy.

Komunitný obsah na Steam Workshop

Komu by nestačil oficiálny obsah, môže sa naviac zabaviť hraním všetkého, čo v priebehu minulých rokov vytvorila komunita. Stovky modov a doplnkov je možné nájsť a jednoducho nainštalovať na Arma 3 Steam Workshope. Ide hlavne o nové zbrane, vozidlá, vybavenie, misie, scenáre a multiplayerové módy vrátane pôvodnej verzie Battle Royale.

6 rokov kontinuálneho vývoja a rozširovania obsahu

Od vydanie verzie 1.0 v roku 2013 sa Arma 3 dočkala viac ako 70 updatov, DLC a datadiskov, ktoré hru rozšírili o množstvo nového obsahu a herných mechaník. Vďaka tejto starostlivosti je Arma 3 hra s živou komunitou a početnou hráčskou základňou. Tá sa môže aj v ďalších mesiacoch tešiť nielen na kontinuálnu podporu, ale aj na nový obsah od tvorcov z Bohemia Interactive a komunity.

Ďalšie informácie a novinky Arma 3 nájdete na homepage alebo na Facebooku, Twitteri, YouTubeSteame.

Komentuj!