Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte len nedávno sme vás informovali o tom, že môžete získať zdarma klasické old school RPG Arx Fatalis, pričom už teraz pre vás máme ďalšiu atraktívnu ponuku. Tentokrát ide o DLC k výbornej hodnotenej a mimoriadne hrávanej vojenskej akcii s výrazným dôrazom na realizmus. Zadarmo sa totiž môžete dostať k DLC k hre Arma 3.

Je možné, že vás žáner realistických vojenských strieľačiek celkom obchádza a preto je vhodné spomenúť, že Arma 3 je projektom českých autorov z Bohemia Interactive. Talentovaní vývojári pracovali napríklad na ešte stále populárnom Day Z, pričom ich súčasný titul s identickou tematikou nesie názov Vigor. Autori si vydobyli svoju popularitu práve na realistickom spracovaní súbojov, no a vďaka tomu ich militantné akcie pôsobia tak náročne, vyzývavo a súčasne zábavne. Samozrejme, iba za predpokladu, že ste ochotný prijať nekompromisné pravidlá a zlepšovať svoje schopnosti.

Arma 3 je aktuálne posledným oficiálnym dielom tejto série. Svojho času získaval nadpriemerné známky, ktoré sa pohybovali medzi výslednými sedemdesiatimi alebo osemdesiatimi percentami. Čaká na vás kampaň, ktorá vás zoznámi s funkciami hry a jej pravidlami, no a následne sa môžete pustiť do bojov na veľkých poliach, kde sa spolu so svojím tímom snažíte o splnenie danej úlohy. O tom, že je hra návyková a bezproblémovo v nej strávite stovky, ak nie tisícky, hodín svedčia i pozitívne recenzie jednotlivých používateľov.

Samotné DLC s názvom Karts pridáva do hry rýchle pretekárske vozidlá. Dostupné zdarma však bude len do prvého júna 2020 a preto v prípade, že oň máte záujem, aktivujte si ho radšej hneď teraz. Môžete tak učiniť prostredníctvom oficiálnej Steam stránky. Že ešte nevlastníte titul Arma 3? Vývojári mysleli i na vás a kompletná séria realistických strieľačiek sa ocitla v masívnych zľavách. To znamená, že sa i k najnovšej iterácii viete dostať za relatívnu malý finančný obnos. Pôvodná cenovka 27,99 € sa momentálne pri 70% zľave zmenila na 8,39 € a to už je nepochybne lákavé.

Komentuj!