Register

A password will be e-mailed to you.

O logickej hre Euclidean Skies ste asi zatiaľ nepočuli. Doteraz totiž zatiaľ vyšla len na mobilnej platforme iOS, rovnako ako jej prvá časť, s názvom Euclidean Lands. Avšak to sa teraz zmenilo, keďže tento pozoruhodný výtvor slovenského vývojára Mira Straku sa v týchto dňoch objavil aj v plnohodnotnej verzii na Steame.

Ako je uvedené aj v oficiálnom popise na Steame, Euclidean Skies kombinuje zvláštnu architektúru s ťahovými súbojmi a takýmto spôsobom sa snaží vytvárať unikátny svet plný komplikovaných hlavolamov. Cieľom hry je točiť a meniť tento fantastický svet do lepšej pozície a prekonať tak protivníkov vo vyše štyridsiatych ručne vytvorených a náročných úrovniach. Spolu s takýmto otáčaním sveta, pripomínajúcom štýl Rubikovej kocky na vás čakajú aj nebezpeční nepriatelia, ktorí vás môžu poraziť v priamom boji. Preto nad nimi musíte získať výhodu rôznym otáčaním častí sveta a tak napríklad zaútočiť z nečakanej strany a zlikvidovať ich. Autor myslel aj na menej náročných hráčov a niektorú úroveň môžete pokojne aj preskočiť, v prípade, že sa vám zdá, že je nad vaše sily. Steam verzia obsahuje aj 15 pridaných, o niečo ľahších, levelov z pôvodného Euclidean Lands a nesmieme zabúdať ani na možnosť tvorby procedurálne generovaných logických svetov.

Euclidean Skies vyšiel na Steame včera, 5. februára 2019 v 14 jazykoch vrátane češtiny, pričom v súčasnosti hru môžete získať v zľave za 5.73 €.

Komentuj!