Register

A password will be e-mailed to you.

Tom Clancy’s Splinter Cell je aj v súčasnosti značne populárnou stealth akciou, ktorá sa dočkala hneď niekoľkých rôznorodých titulov. Z davu však najviac vždy vytŕčal diel s názvom Conviction, ktorý vám v podstate zobral tradičné vybavenie agenta Sama Fishera a prinútil vás tak využívať iné formy zakrádania sa, čo však dávalo priestor aj kontaknejšiemu boju. No a práve piaty diel stealth ságy môžete momentálne s trochou úsilia získať celkom zdarma. 

Rovnako by bolo vhodné spomenúť, že Conviction bol v dobových recenziách značne chválený. Jednalo sa totiž o nový vietor do plachiet stagnujúcej série, ktorej predošlé štyri diely boli takmer identické. Chronologická päťka ide na všetko z trochu iného smeru. Sam Fisher už nie je tým neviditeľným agentom, ktorého úlohou je splniť úlohou s najmenším počtom strát a, samozrejme, bez vyvolania väčšieho rozruchu. Tentokrát sa z neho stáva chladnokrvný lovec s jasným cieľom. Čaká na vás rýchla akcia, ktorá v sebe ukrýva ako klasickejšie prestrelky, tak i obrovské možnosti, ako odstrániť svoj cieľ za pomoci rôznych “tichších” metód. Všetko pôsobí omnoho plynulejšie, pričom niektorí recenzenti dokonca tvrdili, že hra disponuje najlepším krycím systémom vtedajšej doby, čo je rozhodne úctyhodné.

Titul môžete získať klasicky prostredníctvom platformy Uplay. V čom však spočíva ten pomyselný háčik? Titul je momentálne dostupný iba pre ázijský trh. To však nepredstavuje v podstate žiaden problém, nakoľko zmena súčasnej IP adresy nie je žiadnym zložitým úkonom. Stačí si ju nachvíľku zmeniť, aby zodpovedala nejakej ázijskej oblasti, aktivovať si tento atraktívny produkt, no a následne ju prehodiť na vašu klasickú IP adresu. Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction vám zostane už navždy na vašom Uplay účte, kde si hru môžete hocikedy zahrať. Akcia platí iba do 10. februára 2019.

Komentuj!