Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti StarGem Inc. a Gaijin Entertainment ohlásili spustenie “Rise of Giants”, aktualizáciu zameranú na PvE, pre online vesmírnu akčnú hru Star Conflict. Rozsiahla aktualizácia prináša nové náročné PvE misie s rôznymi úrovňami, ako aj novú kampaň “The Price of Trust”, v ktorej sa príbeh odohráva na základe rozhodnutí a krokov hráčov.

Misie PvE Star Conflict sú rozdelené na dva rôzne typy:

  • UMC misie sú rôzne PvE misie s rôznymi úrovňami náročnosti hry v Unified Mercenary Center. Dokončenie UMC misií prináša ako odmenu “Insignia”, čo môže byť použité na zlepšenie útoku, alebo obrany vozidiel hráča a tiež môže pomôcť odblokovať nové úrovne PvE misií. Čím viac skúseností hráč nazbiera, tým sú misie PvE viac náročné a odmeňované.
  • Smrteľné výzvy sú vysoko náročné, vysoko odmeňované misie, ktoré si vyžadujú silnú flotilu a výbornú tímovú spoluprácu. Tieto výzvy ponúkajú aj výzvu pre pilotov veteránov, preto je vhodné ich pripravovať v novom UMC systéme misií.

Nová tímová PvE kampaň “The Price of Trust” spočíva v záchrane Ellydium Corporation Dreadnought, obrovskej bojovej lode, ktorá uviazla vo vesmíre a je potrebné ju oslobodiť z pazúrov pirátov. Vývoj tohto sprisahania je založený na rozhodnutiach hráča, pričom jeden z mnohých eventuálnych výsledkov je bitka zoči-voči nepriateľovi. Túto kampaň je možné hrať v bežnom režime, alebo v režime smrteľných výziev čiže “Deadly Challenge”, kde sú nepriatelia silnejší a šikovnejší.

Ďalšími novinkami aktualizácie “Rise of Giants” sú napríklad ničivá zbraň, Ellydium’s “Ze’Ta”, ktorá je čiastočne vyrobená z mimozemskej kryštalickej látky a umožňuje počas bitky vytvoriť sieť kryštalických drôtov. Táto zbraň môže pomôcť pri útoku na nepriateľa, ale aj pri obrane, kde vytvorí obranný štít okolo hráča.

Viac informácií o “Rise of Giants”, si môžete prečítať medzi novinkami na oficiálnej stránke hry Star Conflict tu: https://star-conflict.com/en/news/1678-star-conflict-1-6-0-rise-of-giants-en

Komentuj!