Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Targem Games a Gaijin Entertainment prinášajú aktualizáciu 1.6.4 Halloween in Space pre akčnú vesmírnu hru Star Conflict. Hráči sa budú brániť proti náhodným mimozemským útokom, budú musieť ničiť nepriateľské základne s tekvicovými bombami a budú môcť prvý raz prevziať kontrolu nad legendárnou fantómovou loďou.

Každý rok v októbri sa šíri po vesmíre vlna anomálnej energie. Počas tohto obdobia sa objaví vo vesmíre legendárna fantómova loď, známa aj ako Ničiteľka temných duchov. Je to loď, ktorú sa neodváži napadnúť žiadny kapitán. Ničiteľka temných duchov má schopnosť stať sa priehľadnou pred laserom a súčasne sa stáva aj rýchlejšou a ľahšie ovládateľnou. Táto unikátna loď je dostupná pre majiteľov Black Ghost DLC počas obdobia v ktorom bude aktívna halloweenska udalosť.

Anomálna energia taktiež priťahuje mimozemšťanov. Spontánne sa otvára miesto pre ich útoky, ktoré sú možné počas PvP bitiek a pri lietaní vo voľnom priestranstve. V tejto situácii by sa malo zabudnúť na všetky lokálne nezhody a každá ľudská loď by sa mala pripraviť na spoločné odrážanie útokov. Oslava Halloweenu bude aktívna v titule Star Conflict do 14. novembra 2019. Hráči budú môcť počas tohto času vidieť množstvo zaujímavostí: NPC v podivných kostýmoch, tajomné zvuky, vybuchujúce tekvice a iné klasické halloweenske prvky, ktoré ľudia priniesli do vesmíru.

Pre viac informácií si prečítajte: https://star-conflict.com/

Komentuj!