Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Gaijin Entertainment vydala aktualizáciu 1.85 “Supersonic” pre bojovú hru MMO War Thunder. Jedná sa o najrozsiahlejšiu aktualizáciu v tomto roku, vďaka ktorej je v hre 50 nových vozidiel, vrátane prvého nadzvukového lietadla s riadenými raketami, a nové talianske pozemné vozidlo, nové moderné tanky ako americký M3 Bradley a sovietsky T-72A a tiež nové torpédoborce a krížniky pre námorné sily.

Spolu s aktualizáciou 1.85, sa letectvo vo War Thunder stáva súčasťou novej éry v bojoch vo vzduchu. Predošlých päť úrovní v letectve bolo zmenených na nových šesť úrovní, pribudli nové nadzvukové lietadlá s riadenými raketami. Ako prvé moderné bojové lietadlá prichádzajú do hry americké F-100D Super Sabre, britské Gloster Javelin Mk 9 a sovietske MiG-19PT. Boje s účasťou nadzvukových lietadiel v hre War Thunder sú úplne realistické, umožňujú hráčom spozorovať typický mrak a na zemi je počuť charakteristický “zvuk nadzvukových lietadiel”.

Lietadlá na úrovni Rank VI, rovnako ako vrtuľníky môžu byť teraz vybavené riadenými strelami pomocou infračerveného svetla. Tieto riadené rakety, nie sú veľmi manévrovateľné a vďaka novému obrannému systému, ktorý vás vždy včas varuje pred takýmto útokom, sa im dá rýchlym únikom vyhnúť. Na vrtuľníkoch, ktoré majú obmedzenú možnosť manévrovania môžu hráči pre vlastnú bezpečnosť nainštalovať  ochranný systém pomocou infračervených svetiel.

Pozemné sily vo War Thunder zaznamenali taktiež významnú aktualizáciu, s viac ako 30 talianskymi vozidlami od roku 1930 až po studenú vojnu. Medzi vozidlami nájdete napríklad vozidlo Breda 501 a B1 Centauro, ktorú sú vynikajúcim príkladom talianskych pozemných síl a sú to rýchle a silné bojové vozidlá. Protiletecký tank OTOMATIC je taktiež vozidlom na vyššej úrovni a má rýchly 76mm kanón, vďaka ktorému je nebezpečný pre tanky a lietadlá nepriateľov. Nové vozidlá zahŕňajú napríklad i dlho očakávaný bojový tank T-72A pre Sovietsky zväz, ATGM zariadenie pre bojové vozidlá M3 Bradley a Type 89 pre Spojené štáty americké a pre Japonsko. Pre izraelské vojsko je tu Sho’t Kal Dalet, a nakoniec je tu i modifikovaný tank Centurion, ktorý je dostupný pre Veľkú Britániu.

Aj námorné sily vo War Thunder zaznamenali množstvo nových vozidiel a doplnkov, dva nové torpédoborce a štyri nové krížniky. Pre Spojené štáty Americké je tu USS Raleigh (CL-7), pre Nemecko KMS Köln, pre Britániu HMS Dido a pre Sovietsky zväz Krasny Krym. S aktualizáciou 1.85, po zakončení beta testovania, sa taktiež sprístupnilo viac ako dvadsať britských bojových lodí, ktoré sú prístupné pre všetkých hráčov.

Nové miesta vo War Thunder zahŕňajú Vietnam, čo je nové bojové pole pre cisternové lode s charakteristickou hustou vegetáciou, úzkymi cestičkami a dedinami na pobrežiach, ktoré sú populárne vo vojnových filmoch o Vietname. Piloti zas môžu lietať nad oblakmi Afganistanu, nad rozľahlými horskými pásmami, zatiaľ čo kapitáni budú bojovať okolo ostrovov ‘Tierra del Fuego’ na hraniciach Atlantického a Tichého oceánu.

Komentuj!