Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Gaijin Entertainment s potešením oznamuje spustenie novej aktualizácie “Night Vision”, ktorá bude prístupná pre všetkých hráčov hry War Thunder. Aktualizácia prináša nočné videnie a termooptiku pre moderné tanky a helikoptéry, čo je jeden z najrealistickejších príkladov tejto technológie, ktorá sa dnes predstavuje vo videohrách. Nočné súboje o pozemné sily budú teraz ešte zábavnejšie.

Hra získala tiež viac ako sto nových vozidiel, vrátane úplného čínskeho technologického stromu, celú zostavu britských helikoptér,   legendárne stíhačky z vietnamskej vojny – sovietske MiG-21 a americké F-4C Phantom II – plus iné dôležité historické vojenské vozidlá. Hviezdou medzi britskými helikoptérami je Lynx AH Mk.1. Rodina Lynx helikoptér bola využívaná hlavne britskou armádou a kráľovským námorníctvom v priebehu vojny o Falklandy a vojny v Perzskom zálive a je tiež dobre známa milovníkom vojenských strojov. Upravená verzia Lynx nazývaná G-LYNX dosiahla maximálnu rýchlosť 400 km/h – tento rekord je aktuálny až dodnes. Teraz je v hre War Thunder dostupných viac variant.

Aktualizácia “Night Vision” prináša tiež krížniky pre všetky národy s námorným technickým stromom. Napríklad Nemecko dostane ťažký krížnik Admiral Hipper so základnou výbavou pozostávajúcou z ôsmich obrovských 203 mm  kanónov, na ktorom sa nachádzajú tiež štyri dvojité veže a rôzne sekundárne  zbrane vrátane trojitých torpédometov 533 m, dva na každej strane krížnika.  Japonské pozemné sily získajú  Typ 75, čo je 155 mm húfnica s vlastným pohonom, vyvinutá v skorých 70. rokoch a stále používaná JGSDF.

Všetko o novinkách, ktoré prináša aktualizácia Night Vision nájdete na oficiálnej stránke hry War Thunder tu: http://www.warthunder.com

Komentuj!